BURSA / GEMLİK - Cumhuriyet İlkokulu

May

CLIMATE CRISIS (İklim Krizi) projesinde sona gelindi.

May

2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

4. Sınıflarımız Bursa'da

22 Mart "Dünya Su Günü"nde Okulumuz öğrencilerinden farkındalık yürüyüşü

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programı düzenlendi

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Turnuvada birinci olan öğrencilerimiz İlçe finalinde yarıştılar.

Ock

Uluslararası bir platform olan Avrupa Okul Ağının da ortaklığı olan E-Güvenlik platformunun kriterlerini karşılayarak Bronze Etiket aldık.

Ock

Öğrencilerimiz Trafik Dedektifi oldular.

.

Haz

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde  'öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla' düzenlenen ve bu yıl 250 bin öğrenciye ulaşan Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri (BOSE), coşkulu ödül töreni ile sona erdi. TOFAŞ Spor Salonu'nda düzenlenen törene, sporcu öğrencilerin ödül heyecanı damgasını vurdu. Okulumuz İlçe de İlkokul Kategorisinde tüm okulları eleyerek kupayı almaya hak kazandı.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında ortak hizmet projesi yürütülmesine ilişkin imzalanan protokol kapsamında,  Gemlik İlçe Stadında gerekli tüm  sağlık ve  güvenlik tedbirleri alınarak  4. Sınıflar Futbol Şenliği düzenlendi.

Müsabakada Okulumuz Tüm okulları eleyerek 1. oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca şenliklerde 4. sınıflara ve takımlara koordinatörlük yapan Özcan AKTI öğretmenimize de teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz  bayraklarla balonlarla donatıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende,çeşitli şiirlere,müzik dinletisine,çeşitli yarışmalara ve gösterilere yer verildi.Tören sonunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan yarışmalarda derece yapan öğrencilerimize ödüller verildi. Okulumuzda kurulan yarışma parkurları ve standlar büyük beğeni kazanırken yarışmalarda öğrencilerimizin çoşkulu anlar yaşadığı gözlendi.

Nis

3/C  sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Meral ŞİMŞEK öncülüğünde  Atasözleri Hayat Buluyor isimli e Twinning projesine başladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.